Kotaku'nun Haberine Göre Şu Anda Geliştirilen İki Farklı Star Wars Oyunu Var

23.02.2020 12:29 Özgür Eroğlu

 
 
2019 yılında yayınlanan ve genel olarak olumlu tepkiler alan Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devamının geleceğini çoğu kişi tahmin ediyordur. Kotaku'nun editörü Jason Schreier'ın haberine göre, şu anda iki farklı Star Wars oyunu geliştiriliyor.
 
Geliştirilen oyunlardan biri, 2019 yılında çıkan Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devam oyunu. Bununla ilgili söylentiler daha öncesinde de çıkmıştı. Bu yüzden Fallen Order'ın devamının büyük ihtimalle geleceğini söyleyebiliriz. Electronic Arts da zaten satışlardan oldukça memnundu.
 
Bir diğer oyun ise, Motive Studios'un geliştirdiği bir Star Wars oyunu. Bu oyun için şöyle bir açıklama yapılmış: "Küçük ama daha sıradışı bir proje.". Bu proje ile ilgili başka bir detay verilmemiş.
 
Daha öncesinde yine Electronic Arts ile ilgili yaptığımız haberde, şirketin iki farklı Star Wars projesi üzerinde çalıştığının söylendiğini sizlere aktarmıştık. Önceki habere göre birisi Star Wars Jedi'ın devamı, diğeri ise Nintendo Switch için geliştirilen bir Star Wars oyunu. İki haberi birleştirdiğimizde, haberlerin doğru olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Jedi: Fallen Order Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024 İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Dk önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 31 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler