Kristofer Hivju The Witcher Dizisinin İkinci Sezonunda Rol Alacak

18.02.2020 07:19 Gazali Çetinkaya

 
Game of Thrones dizisinde Tormund Giantsbane karakterini canlandıran Norveçli aktör Kristofer Hivju The Witcher dizinin ikinci sezonunda rol alacak.
 
Redanian Intelligence'in haberine göre, Kristofer Hivju ikinci sezonun açılış bölümünde Nivellen karakteri olarak karşımıza çıkacak.
 
Andrzej Sapkowski'nin The Last Wish romanında A Grain of Truth adlı kısa hikayede yer alan Nivellen "karizmatik, esprili ve komik biri" ve "aristokrat bir aileden gelen Nivellen çocukken işlediği suçlardan dolayı lanetlenmiş." 
 
Son olarak, Lambert (Paul Bullion) ve Coën (Yasen Atour) karakterleri de ikinci sezon için doğrulandı. Kesin olmasa da Vesemir karakterini de Mark Hamill canlandıracak gibi görünüyor.

Dizinin ikinci sezonu 2021 yılında yayınlanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler