L4D2'nin Extended Mutations'ı Workshop'a Geliyor

03.07.2013 15:08 Talha Aynacı

 
   Valve yaptığı güncellemelerle co-op odaklı zombi FPS'si Left 4 Dead 2'yi taze tutmaya devam ediyor. Gelen bu yeni güncelleme ile birlikte Şubat 2013'de beta olarak hayata geçirilen mod aracı Extended Mutation resmi olarak Workshop'a getirilecek. Extended Mutations sayesinde oyuncular kendi kuralları ve oyun modlarını oluşturabildikleri farklı Left 4 Dead 2 deneyimlerine imza atabiliyorlar.
 
   Bu çıkışla birlikte  Left 4 Dead 2'nin resmi blogunda bugüne değin yapılmış en başarılı modlar sergilenecek. Şu an için tavsiyeler arasında Holdout isimli mod gözüküyor.
 
Ayrıca bu yeni güncelleme beraberinde Left 4 Dead 2, Linux işletim sistemi için betadan çıkarak tam sürüm haline bürünecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead 2 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, PGL Cluj-Napoca 2025 Turnuvasında Playoff Etabına Yükseldi! 18 Şubat VALORANT Challengers 2025 Türkiye: Birlik Kickoff Split Şampiyonu BBL PCIFIC Oldu! 18 Şubat Xbox Game Pass'e Şubat Ayı Sonunda Gelecek Oyunlar Açıklandı 18 Şubat PlayStation Plus’tan Mart Ayında Ayrılacak Oyunlar 18 Şubat Assassin's Creed Shadows Bir Kez Daha Ertelenmeyecek 18 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler