L4D 2 İçin Dark Carnival Bölümü- Yeni Enfeksiyonlu

Oyun içi yeni Boss'umuz Jockey'den bir görüntü.
05.09.2009 16:12 Talha Aynacı

Zombiler kovalamaya, biz hayat mücadelesi vermeye kaldığımız yerden devam ediyoruz.
 
     Valve'nin duyurulduktan sonra özellikle, oyunun severleri tarafından büyük tepki alan  Left 4 Dead 2'nin yeni bölümü Dark Carnival hakkında devam eden PAX 2009'dan yeni detaylar geldi.
 
    Charger ve Spitter'in ardından ekibe yeni dahil olan yeni süper enfeksiyonlumuz  Jockey, zombi saldırılarının tamda ortasında biz hayatta kalanlara saldırarak, bir arada kalıp bir grup halinde ataklara karşı koymamıza engel olacak ve manyakça gülmesi ile hatırda kalır bir karakter olarak akıllarda yer edecek. Ayrıca, palyaço zombilerde Dark Carnival bölümüne özel olarak gözükecekler.
 
    Bunlara ek olarak ise, oyuncuların daha çok kurşunsuz kalacağı Left 4 Dead 2'de ; elektronik gitar, kasap bıçağı ve beyzbol sopası gibi 20'den fazla yakın dövüşte kullanabileceğimiz silahın yer alacağı gelen detaylar arasında yer aldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead 2 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler