L4D'teki Boomer'a Başarılı Bir Figür

18.12.2011 14:09 Ersin Kılıç


     Valve'ın son dönemdeki en başarılı oyunlarından biri olan Left 4 Dead serisi türlü türlü zombileri ile bize eğlenceli dakikalar yaşattı. Bu zombiler arasında yer alan Boomer ise iğrenç görüntüsü ve patlama özelliği ile eminim oyunu oynayan herkesin başına bela olmuştur.
 
     İşte bu iğrenç zombi için iğrenç ama bir o kadar da başarılı bir aksiyon figürü yapılmış. Neca tarafından satışa çıkacak olan ve Fiyatı hakkında henüz bilgi verilmeyen bu aksiyon figürüne baktığımızda detay olarak başarılı bir işçiliğe sahip olduğunu söyleyebiliriz. Önümüzdeki bahar aylarında satışa çıkacak olan bu figürün resmine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead 2 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 5 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 7 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler