L.A.Noire'den Yeni Karakter: Marlon Hopgood

Oyun 20 Mayıs'ta çıkışını yapacak.
25.02.2011 01:04 Ersin Kılıç


     Akşama doğru değişen yeni kapak tasarımı ile karşımıza çıkan L.A. Noire'ın çıkış tarihi yaklaştıkça yeni bilgilerde gelmeye devam ediyor. Rockstar Games, oyunun resmi sitesinde yeni bir karakter detayını oyunu bekleyenler ile paylaştı.
 
     Marlon Hopgood adlı bu yeni karaktere yolumuz sık sık düşeceğe benziyor. The Silver Screen Prop Store adlı dükkanın sahibi ve müdürlüğünü yapan Hopgood'un bu dükkanının, 248 S. Figuorea adresinde yer aldığı da profil sayfasında yer edinmiş.
 
     Bazı davaları çözmek için desteğini alacağımız Hopgood dışında oyun için yeni bilgilerde gelmeye devam edecek. Bu yeni karakterin profil sayfasını siteye ekleyen Rockstar Games, yarın oyunun resmi sitesinde yeni detayların yayınlanacağını da belirtmiş. Marlon Hopgoo'un da yer aldığı oyunun yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler