L.A. Noire 14 Kasım'da PS4, Xbox One, Switch ve HTC Vive'a Geliyor

07.09.2017 16:13 Gazali Çetinkaya

 
    L.A. Noire PlayStation 4, Xbox One, Switch ve HTC Vive için duyuruldu. 14 Kasım tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.
 
   L.A. Noire PlayStation 4 ve Xbox One'da 1080p çözünürlük, geliştirilmiş ışıklandırma ve bulutlar, yeni sinematik kamera açıları, yüksek çözünürlüklü dokular ve görsellik ile ilgili daha birçok iyileştirme sunacak. PlayStation 4 Pro ve Xbox One X'te ise ayrıca 4K desteği bulunacak.
 
   L.A. Noire Switch'te Joy-Con modu, jest tabanlı kontroller, HD rumble, omuz hizası kamera açısı ve dokunmatik ekran kontrolleri gibi özelliklere sahip olacak. HTC Vive'da oynanabilir olacak L.A. Noire: The VR Case Files'ta ise sanal gerçeklik deneyimi için özel olarak yeniden kurulan orijinal oyundaki yedi dava bulunacak.
 
   Team Bondi tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından dağıtılan L.A. Noire ilk olarak Mayıs 2011'de çıkış yapmıştı. Şu anda da PlayStation 3, Xbox 360 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
   1940'lı yıllarda Los Angeles’ta geçen dedektif / polisiye macera oyunu L.A. Noire'da oyuncular Cole Phelps adlı karakteri kontrol ederek dedektiflik kariyeri boyunca karşılaştığı suç ve cinayetlerin gizemlerini çözmeye çalışmaktadır. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Leeds Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler