L.A Noire Detayları Önümüzdeki Ay

22.01.2010 10:53 Ersin Kılıç

 
Bir başka fenomen olma yolunda emin adımlarla giden L.A. Noire hakkında sonunda yeni bir haber daha yayınlandı. Bu haber doğruluk kazanırsa oyunun ilk detaylarına önümüzdeki ay kavuşacağız.
 
Duyurulması üzerinden üç yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen bir video dışında hakkında hiç bir detayı öğrenemediğimiz L.A. Noire, bu gidişle çıkış tarihi beklenip fenomen olan oyunlar arasındaki yerini alacak.
 
Bu durumu bozmak isteyen Rockstar, Eylül ayında bir açıklama yapmış ve oyun hakkında yeni detayların çok yakında duyurulacağını açıklamıştı. Ne var ki bu "yakında" ibaresi üzerinden tam4 ay geçti ve oyun hakkında ilk duyurulduğunda ne biliyorsak hala aynı şeyleri biliyoruz.
 
Bugün yapılan bir açıklamada ise oyun hakkında detayların önümüzdeki ay yayınlanacağı ve bu bilgilerin bu denli büyük bir beklemeyi fazlasıyla karşılayacağı belirtiliyor.
 
Bizlere de 1940'lı yıllarda geçen oyunun yeni detaylarını öğrenebilmek için Şubat ayını beklemek kalıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 13 Dk önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 14 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler