L.A. Noire PC'lere Geliyor!

23.06.2011 18:29 Gökhan Yılmaz

     Rockstar Games, PC oyuncularının sesini dinlemiş. Yapılan açıklamaya göre L.A. Noire'ın PC sürümü önümüzdeki sonbahar aylarında piyasaya çıkıyor.
 
     Rockstar Leeds tarafından geliştirilen oyun oldukça geniş bir sistem konfigürasyonunu destekleyecek. Yani sistem canavarı olmayacak ve GTA IV'deki gibi sıkıntılar yaşamayacağız (Umarız). Klavye tuşlarını istediğimiz gibi atama ve gamepad desteği gibi standart özellikleri barındıracak. Ayrıca daha iyi grafikler ve gerçekçilik sayesinde 1940'ların Los Angeles'ı PC oyuncularının monitörlerinde daha iyi görünecek. Hatta 3D desteği de bulunuyor.
 
     Konsol sürümü Team Bondi tarafından geliştirilen oyunda Cole Phelps'in kontrolünü alarak İkinci Dünya Savaşı'ndan sonraki polislik kariyerini yönlendiriyoruz. Önümüzdeki günlerde daha fazla bilgi ve ekran görüntüleri yayınlanacaktır.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Leeds Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 171 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler