L.A Noire Senaryosu 22.000 Sayfadan Fazla

23.03.2010 22:42 Alkan Adakaner

         
  
     Rockstar Games ve Team Bondi işbirliği ile geliştirilen L.A Noire'un senaryosu da en az diğer özellikleri kadar ilgi çekecek gibi görünüyor.
 
     Team Bondi'den Brendan McNamara'nın Edge dergisinin Nisan sayısındaki açıklamasına göre L.A Noire senaryosu toplam 22.000 sayfadan fazla. Bunun yaklaşık olarak 12 filme ve bir dizinin 2 yılına denk geldiğini söyleyen McNamara oyunda yapılması gereken bir çok görevin olduğunu söylüyor.
 
     Yüksek bütçesi ile dikkat çeken L.A Noire'un senaryosunun dizi ve filmlerden daha fazla olması aslında gayet normal, çünkü filmler belli bir senaryo doğrultusunda ilerlerken, L.A Noire gibi oyunlarda bir çok mekana girip farklı etkileşimlerde bulunabiliyoruz.
 
     Mcnamara'nın kıyaslaması oyunlara verilen emeğin Holywood filmlerinden veya dizilerden çok daha fazla olduğuna yönelik. Hiç bir oyun David Lynch veya Coen Kardeşlerin filmleri kadar derin olmayacak belki, ama ortadaki emeğin büyüklüğü de inkar edilemez.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler