L.A. Noire Yapımcısı Kepenkleri İndirdi

01.09.2011 16:36 Samet Konuksal


     Sidney'de kurulan, bu sene çıkan L.A. Noire ile kendini tanıtan Team Bondi, zorlu geçen ayların ardından iflas etti. 
 
     Hatırlayacağınız üzere Team Bondi, L.A. Noire için büyük masraflar harcamıştı. Yeni yüz teknikleri, oyun motorları derken L.A. Noire'nin maliyeti Take Two ve Team Bondi'ye epey pahalıya patlamıştı. Oyunun çıkışından sonra, çoğu otorite tarafından harika notlar L.A. Noire'i karşılamıştı. Ancak korsan belası, sadece tek kişilik oyun modunun bulunduğu çoğu oyunu vurduğu gibi, L.A. Noire'i de vurmuş, oyunun satışları iyi gitmemiş ve Team Bondi ile Take-Two arasında bazı sorunları ortaya çıkarmıştı.
 
      Bu sürecin ardından geçen sancılı aylar, Team Bondi'ye nihai sonucu getirdi. Team Bondi, bugün iflas bayrağını çekti. Team Bondi'nin, KMM Stüdyoları tarafından satın alacağı söylentisi bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Anlaşılan bu söylenti ya hiç Team Bondi ve KMM'nin gündemine gelmemiş ya da, iki stüdyo arasında bazı uyumsuzluklar ortaya çıkmış.
 
      Team Bondi, Take-Two çatısı altında son olarak L.A. Noire'in PC sürümü için uğraş veriyordu. Bu süreç sonrası proje, Rockstar Leeds'e devredilmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Leeds Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 26 Dk önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 1 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler