L.A Noire için 2 Ayrı Soundtrack Albümü

09.05.2011 10:05 Alkan Adakaner


 
      Rockstar Games ve Team Bondi'nin merakla beklediğimiz aksiyon-macera oyunu L.A Noire'un iki soundtrack albümü satışa çıkacak.
 
      Bu albümlerden "L.A. Noire: Remixed"ta (soldaki) günümüz DJ'leri ve yapımcıları tarafından yorumlanmış 6 jazz şarkısı bulunacakken, "L.A. Noire The Official Soundtrack" (sağdaki) ise adından da anlaşılacağı gibi oyunun resmi müziklerinden oluşacak ve yine modern zaman ile geçmişi bir araya getiren bir tarza sahip olacak.
 
     Oyuncuların L.A Noire'u oynarken Billie Holiday, Dizzy Gillespie, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong ve Thelonious Monk gibi isimlerden şarkılar duyacağı L.A Noire müzikleri ile de oldukça iddialı.
 
       17 Mayıs'ta iTunes üzerinden satışa çıkacak olan bu albümler hakkında daha ayrıntılı bilgi gelecek hafta Rockstar Games'in sitesinden açıklanacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler