L.A Noire ile Cinayet Mahaline İniyoruz

30.05.2010 14:23 Ersin Kılıç


 
     Açık dünya oynanışına sahip olmasına karşın, kurgu ve oyun dinamikleri ile benzerlerinden ayrılan L.A. Noire için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Özellikle senaryosu yönünden büyük bir merakla beklenen oyunun bu yönü hakkında şu ana kadar elle tutulur bir açıklama yapılmış değil. Uzun süredir yapım aşamasında olan oyunun 2200 sayfalık bir senaryoya sahip olduğu açıklanmıştı. Bir çok oyunun bu sayının onda biri senaryoya sahip olduğunu düşünecek olur isek, oyun bu yönüyle merak edilmeyi fazlasıyla hakediyor gibi.
 
     1947 yıllarında geçecek olan oyunun bu yeni ekran görüntülerinde bir sorgulama sahnesine de yer verilmiş. Muhtemelen yönlendireceğimiz karakter veya hikayede başka önemli bir karakter olabileceğini düşündüğümüz bir dedektif, görüntülerde elinde kağıt kalem ile bir kadını sorguluyor. Benzer sorgu ve ipucu toplama olayının oyunun en önemli özelliklerinden sadece biri olduğunu hatırlatalım. Hatta sorgulama kısımlarında sorguladığınız kişinin mimiklerinden olayı çözebileceğiniz bie belirtilmişti.
 
 
     Ekran görüntülerinde çevre detayları da bir hayli iyi gözüküyor. Görüntülerde ayrıca bir de olay mahaline yer verilmiş. Bir aracın ana unsur olduğu bu olay mahalinde şoför koltuğuna baktığımızda, koltuğun tamamen kanla kaplandığını görebiliyoruz. Oldukça vahşetli bir cinayet işlenmişe benziyor. Oyunda dönemin Los Angeles'ında geçen bazı ünlü cinayetler ile de karşılaşacaksınız.
 
      Çatışma sahneleri dışında araba kovalama sahnelerine de yer verecek olan oyunun geçtiği dönem için "Heryerde yalan ve düzenbazlık hakim" gibi bir açıklama da yapılmıştı.
 
     L.A. Noire, PS3 ve Xbox 360 için yapılmaya devam ediyor. Bir ertelenme haberi daha gelmez ise  oyunun sene sonundapiyasaya çıkması bekleniyor. Oyunun yayınlanan yeni ekran görüntülerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler