L.A. Noire'da 2 Suç Masası Çıkışa Yetişememiş

L.A. Noire'in gerçek bir filmi aratmayacak ara sahneleri izlemesi keyifli anlara sebebiyet veriyor.
12.05.2011 19:22 Levent Polater

 
    L.A. Noire'in çıkmasına ramak kaldı. Team Bondi, son rötuşları çoktan attı ve şimdi seyirci koltuğuna oturup oyunun satışlarını çaylarını yudumlarken izlemek istiyorlar. Tabii ki durum öyle değil, oyun çıktıktan sonra firmayı uzun bir yama ve DLC (indirilebilir içerik) süreci bekliyor.
 
   Hâli hazırda konu DLC'lerden açılmışken oyun ile ilgili enterasan bir bilgi elimize ulaştı. Alınan rapora göre L.A. Noire'in final sürümüne bazı içerikler yetişememiş ve bunlar DLC olarak sonradan çıkabilirmiş.
 
   1UP'a konuşan Team Bondi kurucusu Brendan McNamara'nın ağzından bu konuyu dinleyelim:
 
    "2 adet suç masamız - hırsızlık ve dolandırıcılık - oyuna yetişemedi, o yüzden bir süredir bunları yapıp yapmama konusunu düşünüyoruz."
 
    2 masanın da bir çok görevi olduğu belirtilirken bunların DLC olarak gelme ihtimali beni heyecanlandırdı. Aksiyon oranı biraz aşağılarda olan L.A. Noire'a belki bu DLC'ler daha fazla hareket katabilir. Ancak McNamara'dan alınan bu bilgiler kesin bir DLC onayı değil, ancak oyunun tutup, güzel satışlar elde etmesi hâlinde stüdyonun bu içerikleri yeniden gözden geçireceğine bahse girerim.
 
   Önce biz L.A. Noire'ı elimize alalım da, DLC'leri sonra düşünürüz. Bu arada oyunun çıkış videosu geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı, izlemeyenleriniz varsa, buyrunuz:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 4 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 4 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 4 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler