L.A Noire'dan 20 Yeni Ekran Görüntüsü

Yüz ifadesi biraz abartılı olmuş gibi
10.05.2011 20:11 Alkan Adakaner


     20 Mayıs'ta Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan L.A Noire'un yeni ekran görüntüleri gelmeye devam ediyor. Ekran görüntülerindeki Japonca yazılar dikkatinizi çekecektir, çünkü görseller oyunun Japonya sürümüne ait.
 
      Rockstar Games ve Team Bondi'nin oyunun çıkışına 10 gün kalmasına rağmen diğer oyunlara göre çok az video yayınlamaları da düşündürücü. Kim bilir belki de oyunun keyfini kaçıracak sahneleri önceden öğrenmemizi istemiyorlardır. 
 
     Diğer Rockstar oyunları gibi oldukça başarılı bir oyun olmasını beklediğimiz L.A Noire'un yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 3 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 5 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 6 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler