L.A Noire'dan Candy Edwards Görüntüleri

Edwards'ın 25-30 yaşlarında olduğu söyleniyor, ama sanki yaşlı görünüyor
07.04.2011 07:44 Alkan Adakaner


     Rockstar Games, L.A Noire'un yeni ekran görüntülerini yayınladı. Bu görüntülerde Candy Edwards adlı bir bayan tanıtılıyor. 
 
     Bir boksör ile yakın ilişkisi olan Edwards bu boksörün kayıp olması hakkında bazı bilgiler saklıyor. Edwards gerçekleri söylemeden de malesef kayıp boksörü bulmamız mümkün görünmüyor.
 
     Elinden geldiği kadar hızlı bir şekilde şehri terk etmeye çalışacak olan Candy Edwars'u durdurmak da tabi ki bizim görevimiz olacak. 
 
     Mayıs ayının ortasında Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkacak olan L.A Noire'un yeni bir videosunun da bugün yayınlanması bekleniyor. Bekleyip görelim.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 42 Dk önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 1 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 3 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler