L.A. Noire'in 30 Fps Limitini Kaldırmak İsteyen?

30.11.2011 19:44 Levent Polater


    PC oyuncuları için güzel bir haberimiz var. PC sürümü 30 fps'ye kitlenen L.A. Noire'in PC sürümü büyük eleştirilerle karşılaşmıştı. Ancak artık endişe etmenize gerek yok. Daha önce Star Wars: The Force Unleashed 1 & 2 için FPS çalışmalarında bulunan Rage3D kullanıcılarından 'jackfuste' Rockstar'ın polisiye macera oyunu için FPS limit kaldırma programı yayınladı.
 
    Bu yazılım oyununuzdaki 30 fps limitini kaldırıp fps'yi yükseltmenize olanak tanırken oyunda 4:3, 5:4 ve 16:10 çözünürlüklerinde karşılaşılan siyah barları da ortadan kaldırıyor. Bu da büyük bir artı olarak görülmekte.
 
    Modcular ne güne duruyor. İşte PC oyuncularının en büyük avantajlarından biri de bu. Eğer ilginizi çektiyse jackfuste'nin bu çok konuşulacak yazılımını buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Yazılımı kurmadan önce L.A. Noire'in son güncellemesini yaptığınızdan emin olun.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Leeds Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler