L.A. Noire'ın PC Sürümü 30 FPS Çıktı

09.11.2011 17:48 Samet Konuksal


     Konsollara çıktıktan sonra beğenilmesine rağmen iyi bir satış grafiği çizemeyen L.A. Noire'in yapımcısı Team Bondi kepenklerini kapatmıştı. Sonrasında ise Rockstar yarayı hafifletmek için oyunu PC'lere de duyurmuştu.
 
     Genelde PC platformuna pek fazla önem vermediğini bildiğimiz Rockstar'ın nasıl bir oyunla karşımıza çıkacağı da ayrı bir konuydu. Fakat dün Amerika çıkışını yapan L.A. Noire'ı PC'lerde oynayanlar pek de memnun değil.
 
     Oyunu deneyenlerin yorumuna göre L.A. Noire'in PC sürümü basit bir konsol portundan ibaret. 30 FPS ile sınırlı kalan L.A. Noire'in SLI ve Nvidia'nın 3D desteğini de içermesi biraz tuhaf. PC'nin geniş donanımlarına rağmen 30 FPS ile sınırlı kalan yapımlar şimdiye kadar bazı eleştirilere maruz kalmıştı. Örnek olarak Star Wars: The Force Unleashed bunlardan birisi.
 
     11 Kasım'da Avrupa çıkışını yapacak olan L.A. Noire'ın bu sürümünün çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Umarız güncellemeyle sorunlar çözülür.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Leeds Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 1 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 1 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 3 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler