L.A. Noire'in PC Sürümüne AMD Kancası

Team Bondi'nin L.A. Noire'den sonra iflas ettiğini biliyor muydunuz?
07.09.2011 03:13 Levent Polater

 
    Çoğu AMD marka ekran kartı sahibinin yakındığı konulardan biri birçok önemli PC oyununun yeşil takımın ekran kartlarına göre optimize edilmesi gerçeğidir. Evet, Nvidia'dan bahsediyorum tabiki de. Ancak görünüşe göre L.A. Noire'in PC sürümünde AMD galip gelecek.
 
    PC oyuncularının sabırsızlıkla kendi platformlarına çıkmasını beklediği L.A. Noire için AMD Catalyst sürücülerinde güncel notlar verildi. Bu notlar arasında L.A. Noire için Crossfire performansının geliştirildiği belirtiliyor. Nvidia yakasından ise oyun ile ilgili bir SLI çalışması şimdilik görülmüyor. Hatta SLI profilinin tamamı arandığında L.A. Noire ile ilgili hiçbir bilgiye ulaşılamıyor.
 
    Bu sonbaharda PC çıkışını gerçekleştirecek olan L.A. Noire'in Crossfire desteği daha sağlam olacağa benziyor. Yine de en iyi performans planlamasını yapmak için oyunun sistem gereksinimlerini beklemeye koyulmak en doğrusu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Leeds Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 3 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 3 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 5 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler