L.A. Noire'ın Türkçe Yaması Çıktı!

23.04.2012 20:26 Tunahan Başol


     Türkçe yamalarıyla bizlere Türkçe oyun keyfini sunan Oyunçeviri ekibi büyük bir başarıya daha imzasını attı. The Witcher 2'nin resmi çevirisini üstlenerek dikkatleri üzerine çeken Oyunçeviri ekibi, bu sefer L.A. Noire'ın Türkçe çevirisini tamamlayarak indirmeye sundu.
 
     Geliştiricisi Team Bondi'nin sonunu getiren fakat yine de başarılı bir yapım olan L.A. Noire, diyalog açısından zengin bir oyun olarak karşımıza çıkmıştı. Karakterimizin bir dedektif olduğu L.A. Noire'da, farklı cinayetlerde farklı insanlarla diyalog kurup, sorgu odasında doğru delili kullanarak onların itiraf etmesini sağlıyoruz. Bu açıdan bakınca, L.A. Noire için geliştiren Türkçe yama, oyundan alınan keyfi gerçekten artıracaktır.
 
      Başarılarına başarı katmaya devam eden Oyunçeviri ekibini bir kez daha kutluyoruz. Oyunçeviri ekibinin yayınladığı Türkçe yamaya buradan ulaşabilirsiniz.
 
      

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Leeds Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler