L.A. Noire'ın Xbox 360 Sürümü İlk Başta 6 Diskmiş!

L.A. Noire, bu Cuma Avrupa için çıkışını gerçekleştiriyor.
17.05.2011 18:00 Levent Polater

 
    Team Bondi patronu Brendan McNamara, L.A. Noire'i ilk olarak Xbox 360'a 3 diskten daha fazla düşündüklerini belirtti.
 
    GameSpot'a konuşan McNamara, ilk önce Xbox 360 için toplamda 6 disk düşünüldüğünü ancak bu verilerin başarılı bir sıkıştırma yönteminden geçirildiğinde 3 diske sığdırılabildiğini dile getirdi.
 
    Oyunu 3 diske sığdırmak için yoğun efor sarfettiklerini söyleyen McNamara, bunu başarmanın verdiği memnuniyetin paha biçilemez olduğunu söyledi.
 
    McNamara ayrıca, Rockstar ile birlikte yapılan oyunlar arasında L.A. Noire'in en büyük haritaya sahip olduğunu dile getirdi ve bu haritanın her yerinin detay kaynadığını söyledi. 21 saatlik aktör performanslarını da sözlerine sıkıştırdığını görüyoruz. 

    Olaya Fransız kalanlarınız için ufak bir hatırlatma: Rockstar, geçtiğimiz günlerde PS3 için tek bir Blu-ray diske sığabilen L.A. Noire'ın Xbox 360 sürümünün 3 disk olarak satışa çıkacağını belirtmişti. Şimdi 6 diskten 3 diske sıkıştırıldığını düşünülünce bu disk sayısı hiç de kulağa fena gelmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 2 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 4 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 5 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler