L.A. Noire'in Yetersiz Satışları Take-Two'yu Üzdü

L.A. Noire'in aksiyon çizgisinin beklenenin çok gerisinde kalması oyunseverleri uzaklaştırmış olabilir.
09.08.2011 01:47 Levent Polater

 
    Take Two, 2012 ilk çeyrek malî raporunu az önce yaptığı duyuru ile meraklılarıyla paylaştı ve gördüğümüz kadarıyla geçtiğimiz aylarda firmada işler geçen seneye oranla pek de istedikleri gibi gitmemiş.
 
    Bu rapor ile ilgili öne çıkan bilgileri aşağıda madde madde görebilirsiniz:
 
* Take2'nun 2012 ilk çeyrek net kazancı 334.4 milyon dolar
 
* Geçen sene aynı periyottaki kazanç 375.4 milyon dolardı. Yani Take2'nun kâr oranının düştüğünü görebiliyoruz.
 
* Red Dead Redemption Satışları 11 milyona yaklaştı
 
* L.A. Noire, 4 milyon adet satabildi.
 

    Take2'nun bu dönemde kâr oranının düşmesinde tek suçlu olarak Team Bondi'nin yapımcılığını yaptığı L.A. Noire olarak gösteriliyor. Görünüşe göre oyunseverler vahşi batının tadını aldıktan sonra dedektifçiliğe pek gelemediler. Zaten Rockstar artık Team Bondi ile hiçbir proje yürütmeyeceğini açıklayarak bu firmayı zor durumda bıraktı. Şimdi de Team Bondi'nin iflasın eşiğinde olduğu konuşulmaya başlandı.
 
    Red Dead Redemption ise geçtiğimiz Mayıs ayından bu yana Rockstar'ın yüzünü güldüren oyunların başında geliyor. Bu oyunun ek paketi niteliğindeki Undead Nightmares'in ise 2 milyon adet sattığı rapor edildi.
 
     Bu arada Duke Nukem: Forever ile ilgili net satış rakamları raporda bildirilmemiş. Ancak firmanın Duke Nukem: Forever'ın satışlarından memnun olduğu belirtildi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Leeds Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 3 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 3 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 5 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler