L.A Noire'nın PC Sürümünden İlk Görüntüler

L.A Noire'nın konsol sürümleri beğeni toplamıştı
30.09.2011 10:48 Alkan Adakaner


     Daha önce konsollar için piyasaya çıkan ve 11 Kasım'da da PC oyuncuları ile buluşacak olan L.A Noire'nın PC sürümüne ait ilk ekran görüntüleri yayınlandı. Cole Phelps bu defa PC ekranlarında görevinin başında bulunuyor.
 
     NVIDIA 3D vision desteğine sahip olacak oyunun PC sürümünün grafikleri beklendiği gibi konsol sürümlerinden çok da farklı değil. Zaten ekran görüntüleri bu tür bir karşılaştırma yapmak için pek de doğru bir yol sayılmaz.

     L.A. Noire: The Complete Edition adıyla piyasaya çıkacak bu paketle oyunun daha önce piyasaya çıkan bütün indirilebilir içerikleri de özel bir kod sayesinde indirilebilecek.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Leeds Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler