L.A Noire'un Ana Hikayesi 25-30 Saat Sürecek

Oyunda delil araştırma bölümleri de önemli bir yer işgal edecek
14.03.2011 21:11 Alkan Adakaner


     Team Bondi tarafından oldukça uzun süredir, büyük bir bütçeyle geliştirilen L.A Noire'un ortalama uzunluğu da ortaya çıktı. Yapımcıların açıklamalarına bakarsak bu neslin standartlarının ötesinde bir oyun süresi ile karşılaşacağız.
 
      Pax East'teki sunum sırasında Rockstar Games yetkilileri L.A Noire'un ana senaryosunun 25-30 saat süreceğini açıkladılar. Buna bir de yan görevleri eklediğimizde oyunun süresi daha da artacak. 
 
     Yetkililer bir yan görevi aldığımızda, o görevi yerine getirene kadar ana senaryonun donacağını vurguladılar. Böylece yan görevleri yaparken ana senaryoda değişiklik olur mu diye merak etmemize gerek kalmayacak.
 
      Team Bondi'nin perakendecilerle anlaşıp çeşitli indirilebilir içerikleri de oyunculara sunacağı da daha önce açıklanmıştı. Bu içerikler sayesinde de oyuna yeni görevler eklenebilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 2 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 2 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 4 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler