L.A Noire'un Çıkış Videosu Yayınlandı

Eller havaya kımıldayanı delik deşik ederiiim!
11.05.2011 20:18 Alkan Adakaner


     Rockstar Games ve Team Bondi'nin yeni aksiyon-macera oyunu L.A Noire'un piyasaya çıkacağı tarihi merakla bekliyoruz. Bazı oyunculara göre yılın oyunu olması muhtemel olan L.A Noire çıkış videosuna da kavuştu.
 
      Oyunun videosunda çatışmalardan olay yeri incelemesine kadar çeşitli sahnelere tanık oluyoruz ve bir çok karakteri de görme şansı yakalıyoruz. Oldukça geniş bir şehirde geçecek oyunda çok farklı oynanış özellikleri de yer alacak.
 
      20 Mayıs'ta Avrupa'da Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan oyunun çıkış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 2 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 3 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 4 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler