L.A Noire'un Reklamı Yayınlandı

L.A Noire'da ayrıntılar çok önemli olacak
13.04.2011 06:15 Alkan Adakaner


    Team Bondi, 17 Mayıs'ta Amerika'da 20 Mayıs'ta ise Avrupa'da piyasaya çıkacak olan L.A Noire için bir reklam yayınladı. Bu reklamda çeşitli otoritelerin oyuna övgüleri yer alırken, Tribeca film festivaline davet edildiği de vurgulanmış.
 
     Rockstar Games'in açıklamasına göre oyun 25 Nisan'da Tribeca film festivalinde 6 dakika boyunca gösterilecek. Böylece bu film festivalinde gösterilen ilk oyun olacak.
 
     Team Bondi ve Rockstar Games'ten beklentiler çok büyük. Büyük paralar harcayarak geliştirdikleri bu proje umarız oyuncuları memnun eder. Oyunun reklamını aşağıda izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler