L.A Noire'un Satışları RDR'den %40 Daha Az

Rockstar Games ve Team Bondi oldukça başarılı bir oyuna imza attı
16.06.2011 09:33 Alkan Adakaner


     Sterne Agee analisti Arvind Bhatia, NPD verilerine göre L.A Noire'un Mayıs ayında Amerika'da 900.000 adet sattığını söyledi. Bu rakamlar Rockstar Games'in diğer ünlü oyunu Red Dead Redemption'dan %40 daha az.

    İlk ayında 1.5 milyon satan Red Dead Redemption gibi L.A Noire da çıktığı ilk ay Amerika'nın en çok satan oyunu olmuştu. İkisi de Rockstar Games tarafından dağıtılan bu oyunlar yüksek puanları ile dikkat çekiyorlar. 

     Açıkçası her ne kadar iki oyun birbirinden farklı yapıya sahip olsa da, Red Dead Redemption'ın kalite olarak L.A Noire'dan daha iyi olduğu da bir gerçek. Ayrıca Red Dead Redemption'da oldukça başarılı multiplayer modların bulunduğunu, ama L.A Noire'un tek kişilik bir oyun olduğunu da göz önüne almak gerekiyor.

     4 milyon civarında satması beklenen L.A Noire'un toplamda Red Dead Redemption'dan %50-%60 az satması öngörülüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 34 Dk önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 1 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler