L.A Noire'un The Naked City Görevinin Videosu

Julia'nın fotoğrafını duvarda görebilirsiniz. Gerçekten de çok güzel(miş)
03.03.2011 19:50 Alkan Adakaner


     Rockstar Games ve Team Bondi'nin sabırsızlıkla beklediğimiz oyunu L.A Noire'dan yeni bir video yayınlandı. Oyunun bu videosunda The Naked City adlı görev tanıtılıyor.
 
     Gamestop ve GAME gibi perakende satış noktalarından oyunun ön-alımını yapacakların erişebilecekleri bu görevde Julia adlı bir modelin ölümünü araştırıyoruz.
 
      Julia intihar mı etti, yoksa öldürüldü mü? Dedektifimiz Cole Phelps bu olayı aydınlatmaya çalışacak. Bunun için de hem çatışmalara girecek, hem de ipuçları toplayarak olayı çözmeye çalışacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Bondi Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 17 Dk önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 1 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 2 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 3 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler