LBP 2'nin Betası PS Plus Üyeleri İçin Başladı

Playstation Plus kullanıcılarına bir çok avantaj kazandırıyor
08.12.2010 13:42 Alkan Adakaner

 
    Sony, Playstation Plus sistemine geçerek hem fazladan para kazanma yoluna gidiyor hem de oyunculara çeşitli imkanlar sağlıyor. Tabi bunun sonu Xbox 360'ınki gibi ücret ödemeden hemen hemen hiç bir şey yapamazsınız gibi bir şeye gider mi bunu zamanla göreceğiz.
 
    Playstation Plus üyelerine yönelik ücretsiz DLC'ler, oyunlardaki indirimler gibi şeylerin yanı sıra Beta'lara katılma hakkı da veriliyordu. Little big Planet 2'nin Avrupa'daki oyunculara yönelik başlayan betası da Playstation Plus üyelerine yönelik.
 
    Tabi her Playstation Plus üyesi betaya katılamayacak, ama siz yine de e-posta adresinizi kontrol edin, belki de size de davetiye gelmiştir. Eğer davet edilmediyseniz Plus üyelerine özel Move destekli Sackboy’s Prehistoic Moves adlı içeriği ücretsiz indirme şansınızın olduğunu hatırlatalım.
 
     Little Big  Planet 2 gelecek ay Playstation 3 için piyasaya çıkıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler