LEGO, 80 Yaşında!

12.08.2012 11:11 Levent Polater

 
    Yıllar 1932'yi gösterdiğinde şu an dünyanın en tanınan ve yediden yetmişe herkese hitap edebilen eğlence sektörünün mihenk taşlarından biri doşmuştu; LEGO! Lego, birbirlerine geçilebilir parça olayına ilk santra vuruşundan itibaren başlamadı tabii. İlk olarak geleneksel tahta oyuncakları üreten LEGO daha sonra marka haline gelen birbirlerine bağlanabilen plastik parçaları yaratarak insanların hayatına yepyeni bir mecra sokmayı başardı.
 
    Lego'nun oyun dünyasına da girmesi ve üstüne başarılı da olması aslında otoriteleri şaşırttı. Çünkü farklı bir endüstriden gelen çok az ürün, oyun endüstrisinde başarılı olmayı becerebiliyor.
 
    LEGO markası şu anda 80. yıldönümünü kutluyor. Biz de bu önemli ve asla sona ermemesini dilediğimiz LEGO'nun yeni yılını kutluyoruz. Aşağıdan firmanın tarihini anlatan bir vetereye göz atabilirsiniz. İyi seyirler:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lego Batman 2: DC Super Heroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler