LEGO Bricktales, Yıl Sonu Konsollar ve PC için Çıkıyor

16.08.2022 19:02 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Thunderful ve geliştirici ClockStone Studio, LEGO Bricktales'ın 2022'nin sonlarına doğru PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkış yapacağını duyurdu. 
 
Bu macera keşif oyununda, bulmacaları çözün ve çeşitli yapılar oluşturun. Farklı farklı Lego içeriklerini keşfedin ve büyüleyici bir hikayeyi deneyimleyin.

Dahi bir mucit olan büyükbaban seni yardıma çağırdı. Lunapark kapanmak üzere. Belediye başkanı, gerekli onarımların kurallara uygun olması gerektiğini belirtti. Bunun olmadığı taktirde Lunaparkın kapatılacağını da söyledi. Güçlü küçük robot arkadaşınızın yardımıyla, yüksek teknolojiye dayalı gizemli bir cihaz kullanarak Lunaparkı kurtarın.
 
Steam sayfası

https://store.steampowered.com/app/1898290/LEGO_Bricktales/
 
Duyuru Fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler