LEGO City Undercover 40-50 Saat Sürecek

Chase oyundaki ana karakterimiz olacak
27.02.2013 10:19 Alkan Adakaner


      Nintendo Wii U'ya özel olarak hazırlanan açık dünya öğelerine sahip LEGO City Undercover oldukça büyük bir dünyaya sahip. Oyunun yapımcı koltuğunda oturan Loz Doyle'un açıklamasına göre LEGO City Undercover yaklaşık 40-50 saat sürecek.
 
     Tabi oyunun ana görevleri her ne kadar daha kısa sürecek olsa da, yan görevler ve şehirde keşfedilmeyi bekleyen şeylerle birlikte dev bir oyunla karşılaşacağız. Üstelik geliştirici firma oyunun kalitesi konusunda da iddialı:
 
     "Açıkçası oyundan çok memnumuz. Eğer oyun iyi olmasaydı baskı altında hissedebilirdik, ama bu bizim en iyi LEGO oyunumuz ve çok memnunuz. Bu ayrıca Wii U'daki en iyi oyun olacak."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lego City Undercover Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 5 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 7 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler