LEGO The Hobbit Humble Store'da Ücretsiz

13.12.2018 21:43 Gazali Çetinkaya

 
Nisan 2014'te çıkış yapan LEGO The Hobbit oyunu 48 saatliğine ücretsiz oldu.

İlgilenenler, LEGO The Hobbit'in bir adet kopyasını Humble Store üzerinden ücretsiz olarak edinerek mail aracılığıyla iletilen kodu Steam'de etkinleştirebilir. Kodlar 15 Aralık 21:00'a kadar dağıtılacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

LEGO The Hobbit oyunculara filmlerdeki favori sahnelerini oynama imkanı veriyor ve Thorin Meşekalkan ve onun cücelerden oluşan grubuna yardım etmesi için büyücü Gandalf tarafından görevlendirilen hobbit Bilbo Baggins'in maceralarını anlatıyor.
 
LEGO The Hobbit oyunu; popüler LEGO The Lord of the Rings'in yaratıcılarından, New Line Cinema ve Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM) yapımı Hobbit üçlemesinin ilk iki filmi The Hobbit: An Unexpected Journey , The Hobbit: Desolation of Smaug'dan ve LEGO The Hobbit yapı setlerinden esinlenilerek hazırlanmıştır.
 
- Bilbo, Gandalf ve cüceler de dahil olmak üzere The Hobbit filmlerinden, her biri kendine has özel bir yeteneğe sahip, sevdiğiniz karakterlerle oynayın.
- Bilmece atışmasını kazanın ve Tek Yüzüğün gücünü kullanmayı öğrenin.
- Orta Dünya'yı keşfe çıkın, Çıkın Çıkmazı gibi ünlü yerleri ziyaret edin ve tehlikelerle dolu Yüksek Geçit'ten geçin. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO: The Hobbit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 16 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler