LEGO The Lord of the Rings Humble Store'da Ücretsiz

21.12.2018 06:28 Gazali Çetinkaya

 
Kaşım 2012'de çıkış yapan LEGO The Lord of the Rings PC oyuncuları için kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.
 
İlgilenenler, LEGO The Lord of the Rings'in bir adet kopyasını Humble Store üzerinden ücretsiz olarak edinerek mail aracılığıyla iletilen kodu Steam'de etkinleştirebilir. Kodlar 22 Aralık 21:00'a kadar dağıtılacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Yüzüklerin Efendisi film serisinin hikaye akışını takip eden LEGO The Lord of the Rings, oyuncuları filmlerin LEGO'ya özgü espriler ve oynanış çeşitliliği ile zenginleştirilmiş unutulmaz anlarına götürüyor. İyi olan her şeyi yok etme gücüne sahip büyülü yüzüğü yok etme görevini üstlenen Frodo, huzur dolu evini terk etmek zorunda kalır. Ama yüzüğün kendi iradesi onu bulmak isteyen tüm kötülükleri kendine çekmektedir. Yüzüğün tek yok edilebileceği Mount Doom'a giden yol büyük tehlikeler, Orklar, zorluklar ve hain şeylerle doludur. Bu zorlu görevinde Frodo'ya yardım etmek için, Aragorn, Gandalf, Legolas, Gimli, Boromir ve Frodo'nun hobbit arkadaşları Sam, Merry ve Pippin bir araya gelerek Yüzük Kardeşliğini oluşturur. Oyuncular efsanevi seriyi LEGO mini figürleri ile oynarken, yüzüğü yok etmek için, bulmacaları çözecek, Orta Dünya'nın harikalarını keşfedecek ve bitmek tükenmek bilmeyen düşmanları alt edecekler. 
 
o Orta Dünya'yı keşfedin ve Orklar, Uruk-hai, Balrog, Witch King ve daha bir çok dehşet verici yaratıkla unutulmaz savaşlarda yer alın.
o Tek Yüzük'ün gücünü kullanın ve Nazgül'lerin Alacakaranlık Dünyası'na girin.
o Filmlerden tanıdığınız karakterlerin LEGO minifigurleri olarak canlandırılışına tanık olun.
o Frodo, Aragorn, Gandalf'ın yer aldığı 80'den fazla karakteri keşfedin.
o Earendil'in ışığı gibi büyülü silahlar ve eşyaları toplayın ve kullanın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO The Lord of the Rings Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler