Lara Croft 360'ta Online Co-op İçin Bekleyecek

09.08.2010 12:52 Alkan Adakaner


 
    18 Ağustos'ta Xbox 360 için Live üzerinden yayınlanacak olan Lara Croft and the Guardian of Light'tan bu konsolun sahiplerine üzücü bir haber geldi.
 
       Crystal Dynamics tarafından yapılan açıklamaya göre oyunun erken çıkacak Xbox 360 sürümü 28 Eylül'de online co-op desteğine bir yama sayesinde kavuşacak. Böylece oyunun PS3 ve PC sürümüne göre olan erken çıkma üstünlüğü de bir bakıma baltalanmış oldu.
 
      Xbox 360 sürümünün neden online co-op'a 6 hafta sonra kavuşacağı ise açıklanmadı, ama bunun altında ticari nedenler yatıyormuş gibi bir his var.  Arkadaşlarımızla online co-op oynayamadıktan sonra oyunun pek fazla anlamı kalıyor mu ki?
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lara Croft and the Guardian of Light Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 2 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 2 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 5 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler