Lara Croft GO İle Mobil Platformda Gerçek Bir Tomb Raider Macerası Yaşayacağız

19.06.2015 15:24 Hakan Bozdemir

 
     Square Enix Montreal tarafından Hitman Go ile birlikte oldukça güzel hazırlanmış bulmacaların ardından gelmeye çalışıyorduk. Figürler ile oynanan oyunumuzda düşmanları halletmek ve çantaları toplamak için oturup güzelce bir düşünmemiz gerekiyordu.
 
     Hitman'in ardından ise bu seneki E3'te Lara Craft Go duyuruldu. Tıpkı Hitman Go'daki gibi bir oynanış mekaniğine sahip olan oyunumuzun grafikleri ise çizgi film tarzında. Lara Craft'ın bu seferki macerasında ise karşısına tırmanabileceği kayalar, ekipmanlarını kullanarak çözmesi gereken bulmacalar ve kötü yaratıklar çıkıyor olacak.
 
     Hitman Go'daki gibi düşmanlarınıza önden girişemeyeceksiniz. Lara bir yılan ile karşılaştığında onu öldürebilmek için farklı taktikler üretmek durumunda kalacak. Onları deliklere düşürebileceğiz, mızrak ile avlayabileceğiz veya kırılabilecek zeminlerin üstüne çekip aşağı düşürebileceğiz.
 
     Ayrıca oyunda bir anlatıcı bulunacak ve Lara'nın karşılaştığı bulmacalar hakkında bizleri bilgilendirecek. Mobil platformlar için çıkacak olan Lara Craft Go'nun geliştirilmeye devam edildiği söyleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lara Croft GO Platformlar: Mobil Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler