Lara Croft and the Guardian of Light iPhone'da

Lara Croft'un bu yan oyunu ana seriden oldukça farklı özelliklere sahip olsa da genel olarak başarılı bulundu
16.12.2010 10:54 Alkan Adakaner


    PC, Xbox Live ve Playstation Network'te satışa çıkan ve genel olarak başarılı bir oyun bulunan Lara Croft and the Guardian of Light, iPhone ve iPad için bugün piyasaya çıkıyor.
 
     İzometrik bir kamera açısından Lara ve Totec'i yönettiğimiz oyunu iPhone'a uyarlayan firma Ideaworks, daha önce de Call of Duty, Metal Gear Solid ve Resident Evil oyunlarını bu cihaza uyarlamıştı.
 
     Yapılan açıklamaya göre Lara Croft and the Guardian of Light'ın iPhone sürümü  3.99 Sterlin, iPad sürümü ise 5.99 Sterlin olarak açıklandı. Oyunun iPhone sürümüne ait görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lara Croft and the Guardian of Light Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ideaworks Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 6 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 7 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler