Lara Croft İçin Raziel ve Kain Videosu

02.12.2010 08:30 Alkan Adakaner


 
    Crystal Dynamics, Lara Croft and the Guardian of Light'a indirilebilir içerikler yoluyla yeni karakterler getirmeyi planlıyor. Bu karakterin hangisini görmemizi istediğimizi de bize soruyor.
 
    Firmanın Twitter hesabından sorulan soruda Legacy of Kain serisinin 2 ana karakteri Raziel ve Kain mi? Yoksa aynı adı taşıyan oyundan Kane ve Lynch mi daha önce gelsin sorusu sorulmuş. Sonuçta her iki serinin karakterleri de Lara Croft'ta görülecek, biz sadece daha önce gelecek olanı seçeceğiz.
 
    Crystal Dynamics yeni karakterlerden Raziel ve Kain'e ait bir video da yayınlandı. Özellikle Kain'in o sert yüz ifadesinin yerine dayak yemiş gibi, uyuşuk yüz ifadesini görünce hayal kırıklığına uğradığımızı söylemeliyim. Yine de her iki karakteri yeniden görmek güzel.
 
     Raziel ve Kain tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lara Croft and the Guardian of Light Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 7 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 8 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler