Lara Croft'a Birbirinden Şık Avatar Nesneleri

24.07.2010 11:39 Levent Polater

 
    Lara Croft and the Guardian of Light, 18 Eylül'de Xbox Live Marketplace'deki yerini alıyor. Biliyorum, oyun Tomb Raider hayranlarını ikiye böldü, ancak denemeden bilemeyiz, öyle değil mi?
 
   Eğer oyunu merak edenlerdenseniz XBL Marketplace için 29 Temmuz günü çıkacak olan bu Avatar nesneleri de dikkatinizi çekebilir. Henüz bunların fiyatları belirtilmese de aşağıdaki resim galerisinden göz atarak ne kadar hoş tasarlandıklarını görebilirsiniz.
 
    Bu arada bu resimlerin arka planında kullanılan tema "Lava Tomb" adı altnda şu anda 240 MS puanı satışta, ilgilenenlere duyurulur.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lara Croft and the Guardian of Light Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler