Lara Croft'ta Kain ve Raziel Sesleri !

Sizleri çok özledik.
23.12.2010 01:45 Levent Polater

 
    Bu gerçekten çok büyük sürpriz oldu. Eğer Legacy of Kain veya Soul Reaver serisiyle biraz haşır neşir olduysanız eminim bu haber sizi o anların büyülü atmosferine tekrar götürüp nostaljik anlar yaşatabilir.
 
    Crystal Dynamics, son yapımı Lara Croft and the Guardian of Light'a içinde Legacy of Kain'in Kain'ini ve Soul Reaver'ın Raziel'ini barındıran bir karakter paketi duyurdu. Raziel oyunda Lara'nın yerini alırken, Totec'in yerini ise Kain alıyor. İkilinin sesleri bile orjinal oyundakiyle aynı şekilde seslendirilerek yerleştirilmiş. Özellikle bu detay harika.
 
    Bu belki de son zamanların en sürpriz karakter paketi şu anda satışa çıktı. Xbox 360 için 400 MS puanına, Playstation 3 için 4.99 dolara meraklılarını bekliyor.
 
     Bu belki de ileriye dönük bir işaret olabilir. Bu ikilinin devam oyunlarını çok uzun zamandır bekliyoruz ve Crystal Dynamics belki de bu işe el atmak istiyordur... Artık gerçekten vakti geldi: Yeni bir Legacy of Kain ve Soul Reaver oyunu istiyoruz!
 
    Bu güzel karakter paketi için çok hoş bir tanıtım videosu da yayınlandı. Bu videoya buraya tıklayarak ulaşmanız mümkün. İyi seyirler!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lara Croft and the Guardian of Light Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 14 Dk önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler