Larian Studios Mevcut Nesil Konsolların Baldur's Gate 3'ü Çalıştıramayacağını Düşünüyor

28.02.2020 09:51 Gazali Çetinkaya

 
Baldur's Gate 3 dün gece düzenlenen PAX East 2020 panelinde tanıtıldı ve rol yapma oyunu bu yıl içinde Steam ve Stadia üzerinden erken erişime açılacak.

Oyun PlayStation 4 ile Xbox One'a gelmeyecek ve geliştirici ekip Larian Studios tarafından belirtilene göre oyunun mevcut nesil konsollara gelmesi teknik acından pek mümkün değil.
 
Eurogamer ile konuşan tasarım yönetmeni David Walgrave "Mevcut nesil konsolların oyunu çalıştırabileceğini sanmıyorum. Oyun motorumuzda çok sayıda teknik geliştirme ve güncelleme yaptık ve bu şeyleri gerçekten çalıştırabilecek olduğundan emin değilim." dedi.
 
David Walgrave ayrıca, mevcut nesil konsollar için bazı doku ayarlamaları ile belki kurtarabileceklerini fakat bu şekilde oyunun şu an olduğu kadar iyi görünmeyeceğini, belirtti. 
 
Baldur's Gate 3 ile ilgili yeni detaylara ve oynanış videolarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Baldur's Gate III Platformlar: PC Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Larian Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 7 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 8 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 9 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler