Larry Bird ve Magic Johnson, NBA Jam'de Olacak

01.04.2010 18:04 Ersin Kılıç


 
     EA Games bugün yaptığı bir açıklama ile NBA efsanelerinden Larry Bird ve Magic Johnson'un NBA Jam oyununda yer alacaklarını doğruladı.
 
     MTV Multiplayer programına konuşan oyunun yapımcılarından Trey Smit, oyunun campaign modunda şampiyonayı kazanan takımın son bir mücadele daha yapacağını ve bu son mücadelede Bird ve Magic ile karşılaşılacağını belirtti. Smith, bu iki karakter dışında efsanelerden kimlerin oyunda yer alacağına dair bir açıklama yapmaktan ise kaçındı.

    NBA Jam bu yaz aylarında Nintendo Wii için piyasaya çıkacak. Oyunun PSN ve Xbox Live içinde geleceğine dair dedikodular yayılmış fakat EA Games'ten bir açıklama yapılmamıştı. Ayrıca oyunun yayınlanan son ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

 
Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA JAM Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Canada Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 5 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 1 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 3 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 4 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 5 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler