Last Story'nin Batı Çıkışı Kesinleşiyor

Oyunun Japonya çıkışı Ocak 2011..
15.07.2011 12:45 Ersin Kılıç


     Final Fantasy serisinin babası olarak kabul edilen ve uzun süre önce Square Enix ile yollarını ayıran Hironobi Sakaguchi, kendi şirketi Mistwalker'ı kurmuştu. Daha sonra Blue Dragon ve Lost Odyssey gibi oyunlara imza atan ekibin son yapımı ise Nintendo Wii için Japonya çıkışını çoktan gerçekleştiren The Last Story oldu. Peki oyunun batı çıkışından ne haber?
 
     The Last Story'nin batı çıkışı için birçok haber ortaya çıkmış, Ocak ayında bazı Nintendo yetkilileri oyunun batıya geleceğini açıklamasına rağmen beklenen haber bir türlü gelmemişti. Hatta aynı şey Xenoblade için de yapılında batılı Wii sahipleri de Nintendo'ya karşı bir kampanya düzenlemiş ve bu iki oyunu batıya da istediklerini dile getirmişti.
 
     Bu gelişmeler sonrası Xenoblade'in batı çıkış tarihi bile verildi. Fakat The Last Story'deki belirsizlik hala sürüyor. Bu belirsizliğe rağmen bugün oyunun batı çıkışı için önemli bir gelişme yaşandı. 
 
     GoNintendo'nun haberine göre Nintendo The Last Story'i Kuzey Amerika için lisanslamış. Geçtiğimiz günlerde gelen lokalizasyon haberlerinden sonra bu lisans haberi oyunun batı çıkışını kesinleştiriyor gibi. Durumun kesinleşmesi için Nintendo'dan resmi duyuru bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Story Platformlar: Wii Geliştirici: Mistwalker Corp. Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 3 Dk önce Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 1 Saat önce İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 2 Saat önce Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler