Layers of Fear Humble Store'da Ücretsiz

18.12.2017 22:27 Gazali Çetinkaya

 
   Bloober Team'in geliştirmiş olduğu korku oyunu Layers of Fear ve Soundtrack'i Humble Store üzerinde kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

   Her zaman olduğu gibi, ilgilenenler oyunun bir adet kopyasını Humble Store üzerinden alıp ardından Steam'de aktif edebilirler. Layers of Fear ve Soundtrack'i 20 Aralık 20:00'a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak.
 
   Layers of Fear ilk olarak Şubat 2016'da PC için çıkmıştı. Türkçe arayüz ve altyazı desteği de bulunuyor.
 
   Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "Harikulade bir sanat kariyeri. Güzel eşi ve çocuğu. Hayat bundan daha harika olamazdı – ta ki yangına kadar… Meçhul bir sanatçının zihnine girin, alabildiğine geniş ve sürekli değişen bir köşkün odalarında dolaşın. 19. yüzyılın ustalıkla yapıldığı tablolarından, mimarisinden ve dekorlarından esinlenilmiş Layers of Fear, geçmişte yaşadığı trajik olaylar yüzünden mahvolmuş bir zihnin içine doğru hayal gördüren bir yolculuğa çıkartıyor. Bir zamanlar harika bir hayata sahip olan bir sanatçının aklını keşfedin, ipuçları arayın ve mükemmeliyet peşindeki sanatçının karşı karşıya kaldığı korkunç sonuçları keşfedin."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Layers of Fear Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bloober Team Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 2 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 3 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler