Layers of Fear VR Yayınlandı, Çıkış Fragmanı Paylaşıldı

12.12.2019 00:36 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını Bloober Team SA'nın yaptığı, geliştiriciliğini ise Incuvo S.A.'nın yaptığı psikolojik korku oyunu Layers of Fear'ın VR versiyonu bugün yayınlandı. Asıl oyun Layers of Fear 2016 yılında yayınlanmıştı.
 
Layers of Fear şu anda PC'de Steam ve Oculus Store üzerinden satışa sunuldu. Oyunun tanıtım yazısını ve çıkış fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Layers of Fear, sizi deliliğin derinliklerine doğru çeken psikedelik bir korku oyunudur. Eleştirmenlerin beğenisini toplayan bu dehşet; artık sürekli değişen bir Viktoryen dönem malikânesini iliklerinize işleyecek kadar korkutucu bir Sanal Gerçekliğe taşıyor.
Çıldırmış bir ressamın zihninin derinliklerine dalın ve deliliğinin gizemini ortaya çıkartın. Ressamı içine çeken sanrıların, korkuların ve dehşetin perdesini aralarken onun uzun zamandır bitirmek için yanıp tutuştuğu başyapıtı tamamlayın.
Layers of Fear, zengin ve karanlık bir hikâye üzerine kurulmuş birinci şahıs bir korku oyunudur. Ölüme dair sanat eserleri ile dolup taşan bir ortamı keşfedin ve çarpık zihniyetin eseri olan bulmacalar aracılığıyla sırları çözün. Başyapıtını yaratmaya çalışan bir ressamın kontrolünü elinize alın… bu süreçte aklını kaybetmeden önce.
Layers of Fear'deki psikolojik korku, kendi gözlerinizi ve aklınızı sorgulamanıza neden olacak. Gerçek bir korku şaheserinin boyanmasına yardımcı olmaya cesaret edebilir misiniz? VR başlığınızı takın ve sizi neyin beklediğini keşfedin…

VR'DE PSİKEDELİK KORKU
• Korkutucu sürprizler ve dönüşler, neyin gerçek olduğundan emin olamamanıza neden olur
• Bir ressamın zihnindeki deliliğin derinliklerini keşfedin
• Kameranın her dönüşüyle çevrenizin görünümünün tamamen değişebildiği bir delilik hissi

HİKÂYE ODAKLI KEŞİF
• Çevreyi keşfederek ressamın karanlık ve trajik geçmişine ait ayrıntıları ortaya çıkarın
• Yeni VR teknolojisi sayesinde yeni gizemleri ve ayrıntıları açığa çıkarın
• Viktoryen malikâneyi araştırın, karanlık sanrıları takip edin ve hikâyenin ve gizemlerin çözüldüğüne tanık olun

VİKTORYEN SANAL GERÇEKLİK
• 19. yüzyılın şaheser tabloları, mimarisi ve dekorundan ilham alan bir oyun dünyasını keşfedin
• Çok sayıda özgün sanat ve müzik eseri, öyküyü ve çevreyi canlandırıyor
• Sürekli değişen Viktoryen dönem malikânesi sizi diken üstünde tutuyor 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Layers of Fear Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bloober Team Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler