League of Legends 2019 Dünya Şampiyonası Ön Eleme 2. Tur Eşleşmeleri Belirlendi!

05.10.2019 21:45 Hamit Can Sayılgan

 
      League of Legends 2019 Dünya Şampiyonası'nda 4. günün karşılaşmaları tamamlandı. 4. günün ardından C ve D grubu karşılaşmaları tamamlandı ve Ön Eleme Etabı 2. turuna yükselen 8 takım belirlendi.
 
     Günün ilk karşılaşması D grubunda bulunan temsilcimiz Royal Youth ile Damwon Gaming arasında oynandı. Karşılaşma sonucunda Damwon Gaming, Royal Youth'u 1-0 yenerek, gruptaki 3. galibiyetini elde etti. Günün ikinci karşılaşması C grubundan Hong Kong Attitude ve Mega Esports arasında oynandı. Karşılaşma sonucunda Hong Kong Attitude rakibi Mega Esports'u 1-0 yendi ve gruptaki 2. galibiyetini elde etti. Üçüncü karşılaşma D grubundan, Flamengo Esports ve Damwon Gaming arasında oynandı. Karşılaşma sonucunda Damwon Gaming, Flamengo Esports'u 1-0 yenerek, D grubunu birinci olarak tamamladı. Dördüncü karşılaşma C grubundan Lowkey Esports ve Mega Esports arasında oynandı. Karşılaşma sonucunda Lowkey Esports, Mega Esports'u 1-0 yendi ve grubundaki 2. galibiyeti aldı. Beşinci karşılaşma D grubundan temsilcimiz Royal Youth ve Flamengo Esports arasında oynandı. Karşılaşma sonucunda temsilcimiz Royal Youth, Flamengo Esports'a 1-0 yenildi ve böylelikle Flamengo Esports, grubundaki ilk galibiyetini aldı. C grubunun son karşılaşması Lowkeys Esports ve Hong Kong Attitude arasında oynandı. Karşılaşma sonucunda Hong Kong Attitude, Lowkeys Esports'u 1-0 yenerek, C grubunu birinci olarak tamamladı. Böylelikle C grubunda Ön Eleme 2. tur etabına yükselen takımlar Hong Kong Attitude ve Lowkeys oldu. D grubun son karşılaşması gruptaki iki eşit puana sahip temsilcimiz Royal Youth ve Brezilyalı ekip Flamengo Esports arasında oynandı. Karşılaşma sonucunda temsilcimiz Royal Youth, rakibi Flamengo Esports'u 1-0 yenerek, D grubunu ikinci olarak tamamladı. Böylelikle D grubundan Damwon Gaming ve Royal Youth, Ön Eleme 2. tur etabına yükseldiler.
 
Ön Eleme 2. Tur Eşleşmeleri
 
Damwon Gaming vs. Lowkeys Esports
Clutch Gamings vs. Royal Youth
Hong Kong Attitude vs. Isurus Gaming 
Splyce vs. Unicorns Of Love
 
     Ön Eleme 2. Tur karşılaşmaları, 7-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Karşılaşmalar 5 maçlık seri formatında oynanacak.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 1 Saat önce Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 2 Saat önce Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 3 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 3 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler