League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası Sihirdar Kupası Tanıtıldı!

04.09.2022 15:34 Hamit Can Sayılgan

 
     LoL Espor ve efsaneleşmiş mücevher markası Tiffany & Co.'nun gümüş atölyesindeki uzman zanaatkârlar tarafından tasarlanan yeni Sihirdar Kupası görücüye çıktı.
 
 
 
     Bu kupa 5 Kasım'da 2022 Dünya Şampiyonu unvanını kazanan takıma verilecek. Yeni Sihirdar Kupası geçmişi onurlandırmak ve LoL Esporu'nun geleceğini kutlamak için tasarlandı. Som gümüş, ince gümüş, paslanmaz çelik, pirinç ve ahşaptan üretilen Sihirdar Kupası yaklaşık 20 kilogram ağırlığında ve 70 santimetre uzunluğunda. Bu modern tasarım dört ayda, gümüş ustalarının 277 saatlik emeğinin sonucu olarak ortaya çıktı.

     Sihirdar Kupası'nın tabanına önceki şampiyon takımların ve oyuncuların isimlerini işlendi. Kupa geçen yıl taraftarların beğenisine sunulan LoL Pro League Silver Dragon Cup'ın ardından Tiffany & Co. tarafından üretilen en yeni espor şampiyona kupası. Yeni Sihirdar Kupası'nı bütün ihtişamıyla 2022 Dünya Şampiyonası'nda sergilenecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler