League of Legends Dünya Şampiyonası'nda Çeyrek Finalistler Belli Oldu

18.10.2017 17:15 Gökhan Yılmaz

 
     Çin'de düzenlenen League of Legends Dünya Şampiyonası'nda grup aşamasının sonuçlanmasıyla çeyrek finalde mücadele edecek 8 takım belli oldu. 19-22 Ekim tarihleri arasında oynanacak maçlarda sırasıyla Longzhu Gaming ile Samsung Galaxy, SK telecom T1 ile Misfits Gaming, Royal Never Give Up ile Fnatic ve Team WE ile Cloud 9 karşı karşıya gelecek.

     Ç1907 Fenerbahçe Espor; geçtiğimiz yıl Dünya Şampiyonası'nda final oynayan Samsung Galaxy, Çin'in en iyi takımlarından Royal Never Give Up ve Avrupa şampiyonu G2 Esports ile karşı karşıya gelmişti. Sarı-lacivertli ekip rakipleri karşısında oynadığı maçlarda üstünlüğü defalarca ele geçirmeyi başarsa da grubundan çıkamayarak şampiyonaya veda etti.

     Dört gün boyunca 5 maçlık seriler halinde oynanacak çeyrek final karşılaşmaları, 19 Ekim'den itibaren her gün saat 11.00'da başlayacak. Maçlar Riot Games Türkiye Twitch (http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish) ve LoLespor YouTube (http://www.youtube.com/LoLespor) kanallarından, Türkçe anlatımlar ve profesyonel yorumcular eşliğinde canlı olarak yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler