League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor!

19.04.2024 13:27 Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends EMEA Masters Spring 2024 turnuvası başlıyor! Ülkemizden Beşiktaş Esports, Boostgate Esports ve Papara SuperMassive yer alıyor.
 
      A grubunda yer alan Beşiktaş Esports'un rakipleri Geekay Esports, Los Heretics ve Zero Tenacity. B grubunda yer alan Boostgate Esports'un rakipleri Dsyre, Karmine Corp Blue ve SK Gaming Prime. C grubunda yer alan Papara SuperMassive'in rakipleri Guasones Team, Nigma Galaxy MENA ve Team BDS Academy. Son olarak D grubunda Anonymo Esports, Eintracht Spandau, Gentle Mates ve Lionscreed yer alıyor. 
 
     Grup aşaması karşılaşmaları 19 Nisan Cuma günü başlayacak. Karşılaşmalar 3 maçlık seri formatında oynanacak ve bu aşamada grubundaki en iyi 2 takım üst tura yükselecek. Temsilcilerimize başarılar dileriz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler