League of Legends Hacklendi!

09.06.2012 14:23 Samet Konuksal


     Son dönemlerin en popüler Free to Play oyunlarından League of Legends adına Riot Games'i zor günler bekliyor. Zira kendilerinin yaptığı açıklamaya göre League of Legends'in data kayıtlarından bazı önemli bilgiler çalındı.
 
     Bugün yayınlanan bildiride hackerların EU West ve Türk oyuncuların yönlendirildiği EU Nordic & East sunucularında bazı önemli bilgilere eriştiği açıklandı. Belirtilenlere göre bu bilgiler arasında e-posta adresleri, şifreler, oyun içi isimler, doğum tarihleri ve küçük bir oyuncu kısmının da ismi, soyismi, gizli sorusu ve cevabı yer alıyor. Tüm bu çalınan bilgi kayıtlarının arasında hackerların hiç bir ödeme bilgisine erişemediğinin üstünde duruluyor.
 
     Tabiki bu durum sonrası Riot Games de çalışmalarını hızlandırdı. Hackerların bilgilere eriştiği açığı çok kısa süre içerisinde kapattıklarını dile getiren Riot Games kurucularından Brandon Beck, önümüzdeki 24 saat içerisinde bu sunucularda oynayan bütün oyunculara ulaşacaklarını dile getirdi. Ayrıca bildiride yer alan bilgiye göre Riot Games, sırf bu hack konusu için bazı işin ehli uzmanlarla anlaştı.
 
     Bu noktada League of Legends'i EU West ve EU Nordic & East sunucularında oynayan kullanıcıların şifrelerini değiştirmeleri isteniyor. Oyunun EU West sunucusunun sayfasına buradan, Nordic & East sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz. Umarız korkulacak bir şey yoktur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 25 Dk önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 33 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 54 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler